Resipi Asam Pedas Ayam Melaka dengan menggunakan pes asam pedas Ratu Tumis Rasa Rosz mudah dan enak

Oleh Syed Wafa

Anda masih memikir untuk masak apa di hujung minggu ini? Minggu yang lepas kami telah berkongsikan resipi dengan menggunakan pes sup Ratu Tumis Rasa Rosz dalam melazatkan lagi bihun goreng taucu. Kali ini Ladybosz cadangkan anda cuba pula resepi asam pedas ayam Melaka ini dengan menggunakan pes asam pedas yang mudah dan menyelerakan.

Asam pedas antara menu masakan yang begitu popular di kalangan masyarakat kita. Kerana ianya mudah dimasak dan menyelerakan pasti menjadi pilihan suri rumah tanggga bersama keluarga.

Pes asam pedas Ratu Tumis Rasa Rosz yang hangat di pasaran

Bagi peminat asam pedas anda mesti mencuba resipi dari pes asam pedas Ratu Tumis Rasa Rosz yang tengah hangat di pasaran.

Bukan sahaja mudah untuk dimasak tetapi menyelerakan sebagai hidangan seisi keluarga.

Ramai suri rumah tangga di luar sana yang merungut untuk mendapatkan pes yang enak untuk dicampurkan dalam masakan mereka.Bagi suri rumah tangga yang bijak memilih, pastinya pes dari keluaran Rasa Rosz Sdn Bhd menjadi pilihan mereka.

Empat pes Ratu Tumis Rasa Rosz yang hangat di pasaran!

Pes Ratu Tumis Rasa Rosz ini kini tengah hangat di pasaran dan hargapun sungguh berpatutan.

Pes dari Ratu Tumis Rasa Rosz ini mempunyai banyak pilihan yang mudah digunakan dalam masakan iaitu pes Ratu Tumis sambal,gulai,sup dan asam pedas.

Ratu Tumis Rasa Rosz milik Datuk Sei Rozita Ramelan menerima ‘The Best Cooking Ingredients’ di ‘Asian Halal Brand Awards’

Paling membanggakan pes keluaran Ratu Tumis Rasa Rosz telah menerima anugerah di peringkat antarabangsa iaitu ‘The Best Cooking Ingredients’ di Asian Halal Brand Awards.

Ratu Tumis Rasa Rosz juga mempunyai tiga pilihan sambal yang sungguh enak iaitu sambal udang kering,sambal cendawan shitake dan sambal ikan bilis yang boleh terus dimakan untuk hidangan tengahari atau malam.

Tiga sambal keluaran Rasa Rose yang enak!

Ratu Tumis Rasa Rosz juga ada mengeluarkan sambal belacan yang mendapat sambutan hangat di kalangan pengguna.

Di sini Ladybosz kongsikan resipi asam pedas ayam Melaka dari pes asam pedas Ratu Tumis Rasa Rosz.

Sangat mudah,jom kita cuba!

Previous articlePembedahan Bariatrik bantu atasi masalah obesiti?
Next articleDi sebalik kisah cinta Noorizan dan P. Ramlee

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here