Datuk Freddie harap konsert amal ini akan dapat membantu insan seni yang memerlukan sumbangan

Oleh : Syed Wafa

Persatuan Karyawan Malaysia iaitu sebuah organisasi yang mewakili para penggiat seni tempatan menganjurkan satu majlis makan malam amal yang bertujuan untuk mengumpul dana bagi tabung Persatuan pada ahad ini.

Hasil kutipan ini bakal digunakan untuk membiayai dan melakukan kerja amal iaitu membantu para penggiat seni veteran yang berada didalam keadaan uzur dan juga yang hilang upaya.

Konsert tersebut akan berlangsung di Dewan Perdana Felda, Jalan Maktab, Kuala Lumpur 54000 bermula pukul 8 malam.

Program makan malam ini akan mengenengahkan empat artis legenda tanah air iaitu Datuk Khadijah Ibrahin, Datuk Ramli Sarip,
Datuk Awie dan Rahimah Rahim. Persembahan berformat revival ini yang menampilkan persembahan empat bintang legenda yang telah membina industri seni tanahair selama ini.


Bakal diiringi oleh pemuzik berbakat dari ASWARA dibawah kelolaan Profesor Ramlan Imam.

Pihak Karyawan amat berharap untuk mendapat sokongan dari individu atau syarikat yang berminat untuk sama-sama menjayaan majlis gilang gemilang yang bakal diadakan melalui format pembelian meja.

Bagi pihak yang berminat, bolehlah membuat tempahan dengan menghubungi talian Dato’ Freddie Fernandez di talian 012-2071400 emel [email protected] atau Ahmad Abdullah 014-7176276) emel [email protected]

Pembayaran adalah melalui online transfer di atas nama Persatuan Karyawan Malaysia nombor akaun 3108024130 Public Bank Berhad, Cawangan PJ New.

Previous articlePes Sup Dan Sambal Ratu Tumis Rasa Rosz Melazatkan Sambal Pengantin!
Next articleSuka duka Mak Mah sebagai anak seni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here